Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Пожароустойчиви врата Elite REI 60 REI 90 REI 120 от Novoferm

Пожароустойчиви врати novoferm elite

Пожароустойчиви врати от серията Elite имат уникални характеристики, които ясно ги отличават от традиционните пожарозащитни врати. Тяхната конструкция образува перфектна равнина между движещото се крило и касата, което дава уникален вид на вратата след монтажа.
Фалцът е с дебелина от 19 мм както на дървените врати, но с тази дебелина преди всичко се цели да се ограничи до минимум риска от нараняване в случай на удар на хората.

 


Пожароустойчиви врати novoferm elite rei

Външното покритие на Пожароустойчиви врати от серията Elite освен традиционното прахово покритие в  цветове по RAL може да бъде от неръждаема стомана или ламинат.
Пожароустойчиви врати могат да бъдат шумозащитни при поръчка с подходящо допълнително оборудване, като вратата е сертифицирана с шумоизолация  до 41 db.
Стандартно Пожароустойчиви врати от серията
Elite се предлагат фабрично подготовени и усилени за антипаник обков, автомат за затваряне и електромагнит.
Крилото и касата са направени от поцинкована стомана.
Предлагат се различни възможности за дръжки: дръжки с розетка, дръжки в различен цвят или от неръждаема стомана.


Пожароустойчиви врати novoferm elite панта

Пантите на Пожароустойчиви врати Elite са монтирани с винтове за крилото и касата, снабдени са с двоен сачмен лагер, проектирани са за интензивен трафик и високи натоварвания.
Конструкцията им позволява регулирането им по всяко време, като по време на самия монтаж, така и по време на експлоатацията. Пантите са изработени така, че позволяват лесна подмяна при необходимост в съответствие с програмата за техническо обслужване съгласно DM MI на 6.21.2004 (пожароустойчиви инструменти) и на Постановление 626/94 и 242/96 (евакуационни пътища).


Пропуснете

Novoferm видео канал


 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас