Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Димозащитни врати

Димозащитни врати

Димозащитни врати– да запазим въздуха безопасен за дишане.
Застрахователите срещу пожари знаят от дълго време: димът нанася много повече вреди от самия огън. Затова  димозащитното уплътнение е крайно важно. Novoferm предлага цяла гама от димозащитни врати. Те обикновено са базирани на  стандартните многоцелеви  или  пожарозащитни  врати с огнеустойчивост 30 или 90 минути, но подобрени със специални уплътнителни системи и прагове, за да гарантират оптимална защита срещу пушек и дим.


Димозащитни врати

Прагоевe с различен  дизайн
Димозащитните врати,  сертифицирани  по DIN 18095, трябва да са с димозащитно уплътнение до пода. В зависимост от приложението, Novoferm предлага избор от два изпитани и сертифицирани  дизайна:  “Athmer Stadi BS” подов праг тип RS1 или  падащ подов праг монтиран във вратата  (RS2).


Димозащитни врати

Крилото на вратата може да бъде остъклено 
Дори димозащитните врати могат да бъдат остъклени. Огнеустойчиво стъкло F30 или F90 се използва, в зависмост от това дали за вратите има изискване за пожарозащитна функция.  И двата типа остъкления  се предлагат с едностранна UV защита, в случай на употреба  на места, изложени на директна слънчева светлина. Армирано или декоративно остъкление също се предлага, както и голям избор  от ISO и ламинирано стъкло  с различни дебелини.


Димозащитни врати

Допълнително оборудване.
Димозащитните врати на Novoferm могат да бъдат оборудвани  с горна фиксирана част, шумоизолация, защита от взлом  или  да са от неръждаема стомана, в зависимост от  типа на вратата.Икона пожарозащита врата

Пожарозащитни врати и затварящи устройства по EN DIN 4102

Икона димозащита врата

Димозащитни врати по EN DIN 18095

Икоа изолация

Документирана топлоизолация

 

Икона въздушен шум

Изолацията от въздушен шум на строителни елементи EN ISO 140-3

Икона WK2

Устойчивост срещу взлом DIN V ENV 1627

 
Пропуснете


 

Врати каталог с прелистване на страници

Online Blätterkatalog

 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас