Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Ефективни решения

Ефективни решения

Добавена стойност благодарение на интелигентни решения

Понастоящем, много от доставчиците на товаро-разтоварно оборудване доставят продукти от различни производители, което за съжаление не означава нищо друго освен, че продуктите не винаги се съчетават добре един с друг.

За вас Ефективни решения означава, че Novoferm не само разработва продукти, но ги произвежда по такъв начин, че различните продукти действат в хармония един с друг, което ви дава възможност да проектирате процесите във вашия товаро-разтоварен пункт по най-ефективния начин.


Novoferm Docking Solutions

Фактори на максимална безопасност при работа и ергономичност

Изравняващата свръзка между основната платформа и телескопичния език при NovoDock L 500i и Р 1500i  намалява друсането и възвратното напрежение при повтарящите се преминавания, като по този начин активно допринася за здравословните и безопасни условия на труд.
Предпазване на парка от превозни средства

Намаленото износване на мотокарите и палетните колички, изполвани при товаро-разтоварните работи води до по-ниски разходи за поддръжка и повишаване на остатъчните стойности.
Плавно преминаване на стоките по време на товаро-разтоварните работи

Както хранителните стоки така и електроматериалите трябва да се превозват внимателно. Благодарение на изравнителната свръзка между основния корпус и телескопичния език рискът от повреждане на стоките се намалява до минимум. Стоките са оптимално защитени.
Novoferm Ефективни решения - Решителната разлика


Пропуснете

Врати каталог с прелистване на страници

Online Blätterkatalog

 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас