Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

LED осветлениеИ вашия LED осветителен комплект осветява пътя ви вечер


Новият осветителен LED комплект се препоръчва за показване на най-добрите черти на Вашата врата след залез - и  също за предпазване от насилствено проникване. Те се   смесват с други източници на светлина, като осветени прозорци, и подчертават архитектурата на дома ви. Осветителния комплект включва шест, четири или осем LED светлини в зависимост от ширината на вратата на гаража Ви, които са равномерно разпределени в U-образна релса.
   
Контролът се упражнява с дистанционното управление, с което управлявате и самата гаражна врата, може да се контролира и чрез отделен  таймер  на интервали или детектор за движение.

 


LED-осветление

Спестява място и електричество!

Плоският комплект за осветление е проектиран за спестяване на пространство при монтаж на щурца на гаражната врата, така че цялата проходна височина на да се запази.     
LED осветлението има дълъг живот и  осигуряват особено траен източник на светлина, същевремнно предлага много ниска енергийна консумация. Осветителните тела могат да се скъсят лесно и от двете страни, за да се получи точно, симетрично осветление на гаражната врата. 


Пропуснете
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас