Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Индустриални секционни врати

Индустриални секционни врати

Индустриалните секционни врати са най-често използваното средство за затваряне на промишлен обект. Те трябва да осигуряват надежден механизъм за затваряне и отлична изолационна способност при красив външен вид, а да не забравяме и безопасно и лесно управление при работа.


Индустриални врати

Промишлени паркове  
Днес посетителите на промишлените и търговски паркове се изненадват от елегантния дизайн на сградите. Външният вид на тези помещения не се определя само от функционалността и ефективността. Специалният дизайн и скъпите материали използавни понастоящем са вече норма, а не изключение. Затова и хората предпочитат да наричат работното си място "промишлен парк" вместо "промишлена зона". Често общините поставят и допълнителни изисквания към външния вид, защото понякога промишлените паркове граничат с жилищните комплекси.

Индустриалните секционни врати на Novoferm изцяло съответства на тази тенденция. Те предоставят на съвременния архитект всички възможности и дизайнерски решения, за да направи от входа на промишлената сграда нещо специално.


Индустриални секционни врати

Търговски сгради и центрове

Често, обаче, индустриалните секционни врати на Novoferm се използват при строителството на нежилищни сгради. Ще видите вратите ни на базите за противопожарна защита, на експозиционни зали, гаражи, автобусни депа и дистрибуторски центрове. В зависимост от използването и функцията на помещението отзад, може да се избира между врати от съвсем плътна и термоизолирана до изцяло изработена от стъкло и позволяваща пълен достъп на дневна светлина. Създаваме огромно разнообразие от външно оформление благодарение на комбинацията между цветове, видове панели и пълнеж.
 

 
 Пропуснете

Врати каталог с прелистване на страници

Online Blätterkatalog

 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас