Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Интериорни вратиИнтериорни врати Novoferm – точно каквото търсите

Вратите свързват стаите и хората. Те осигуряват безопасност икомфорт, създават преходите между различните сфери в нашия живот и труд. Те осигуряват неприкосновеността на личния ни живот и възможността да се върнем назад и да намерим покой. За поверителен разговор. За концентрирана работа. За игра без прекъсване. У дома, в училище, в свободното време или на работа. Затова е важно вратите наистина да "паснат",  да си дойдат на мястото и да изпълняват своята функция, трайно и безопасно.

Всички функции изисвани от интериора на сградата могат да бъдат покрити от вратите на Novoferm. Надеждни продукти за изискания интериор. С висока функционалност, най-добро качество и с достатъчно възмоности за вашия индивидуален стил.
Интериорните врати Novoferm за всяко помещение у дома или на работа

Предлагат се четири дида стоманени интериорни врати, а за да да Ви предложим решение за всеки Ваш вкус допълнително са възможно покритие в широка гама от цветове и дървесни декори. Интериорните врати от Novoferm  са известни са широк спектър от приложения.

 Super-Standard

Super-Standard

Super-Plus

Super-Plus

 

Super-Color

Super-Color

Super-Dekor

Super-Dekor

 


Всички модели интериорни врати се предлагат с:

■с панти от лявата или дясната страна

■с подготовка за остъкление, различни варанти

■с едно или две крила

■крилата са подготвени за дръжки с къс шилд или розетки

■с ъглова каса, като опция се предлага обхватна каса

Интериорни врати Novoferm. Идеални както за нови сгради така и за модернизиране на стари.

Голямото разнообразие от стандартно и допълнително оборудване осигурява всекиго по нещо в новото строителство. Novoferm ти предлага готови за монтаж комплекти врати с високо качество, различни модели надежни, стоманени каси.

Модернизирането на сградите е добра възможност да се заменят старите врати с  продукти от Novoferm веднъж и за винаги. Просто инсталирайте готивия комплект врата и  готово. Особено удобно предимство: в случай, че подът е не равен или има някакво покритие, крилото на вратата може лесно да се скъси от долната страна с U-профил.

Възможност за съчетаване на голямо разнообразие от допълнителни опции  

Възможността за съчетаване на голямо разнообразие от допълнителни опции дават свобода на желания дизайн. С остъкления, стилни дръжки на врати или висококачествено сткло можете да превърнете вашата интериорна вратав индивидуална и уникална.
Ползите от интериорните врати Novoferm

Интериорните врати от Novoferm включва десетилетия на опит на един от водещите производители на врати в Европа.

Не забравяйте - висококачествена стомана и дълготрайни, лесни за почистване повърхности

Сугурност – двустенни крила с звуко-и топлоизолация, надеждност и здравина.


T

Нашите продукти вземат предвид различни стандартни националните изисквания и отговарят на националните стандарти и изпитване. Ние сме сертифицирани по ISO 9001 и вратите се произвеждат в съответствие с най-новите технически познания в екологични аспекти.


Пропуснете

Врати каталог с прелистване на страници

Online Blätterkatalog

 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас