Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Махови гаражни вратиАвтоматични махови гаражни врати

Свисоко качество и минимални цени


Сезам отвори се!  Удобство с натискането на един бутон!
Мислите ли да освежите гаража си и да направите шофирането още по-удобно? По-разумно е отколкото мислите, защото маховите гаражни врати, които са проверени и тествани повече от милион пъти не само се предлагат в различни цветове и модели, но също се предлагат в чудесно съотношение за цена и качество. Независимо дали ще изберете комплект махова гаражна врата с задвижване, или таванни задвижвания за гаражни врати Novomatic, операционната система за окачване на тавана, или за елегантна врата от стомана или масивна дървесина:  в Novoferm ще получите всичкото необходимо удобство на наистина добра цена.

Монтажът никога не е бил по-лесен за инсталиране и за реновиране, както за гаражните врати Novoferm със стандартни размери, които са напълно сглобени във фабриката, така и за вратите за готови гаражи, които имат точните инсталационни размери. Така че, хайде- време е да направите своя избор!


Махови гаражни врати сертифицирани по новите европейски стандарти

Махови гаражни врати  - Тествани и гарантирани: Качество от Novoferm
Като един от водещите европейски производители на врати, гаражни врати, каси и операционни системи, Novoferm винаги предлага максимална сигурност и най-високи стандарти за качество. За нас е еднакво важно както продуктите ни да са в крак с най-новите технологични и екологични  новости, така и да са сертифицирани по DIN ISO 9001. А сертификацията по стандарта за производство на гаражни врати  DIN EN 13241-1 за напълно изградената система  за гаражни врати показва на клиента, че в Novoferm той може да закупи всичко, което му е необходимо.
    
Качеството, разбира се е гарантирано: за 10 години за всички стоманени махови гаражни врати и за 5 години за всички дървени врати от масивна дървесина- заедно с изключителното обслужване на нашия снабдител.


Предимствата на маховите гаражни врати

Предимства на маховите гаражни врати на Novoferm:

Плавни и леко движение
Въпреки че са стоманени, маховите гаражни врати на
Novoferm са абсолютно безшумни по време на работа. Гладко движещите се релси и пластмасовите абразивни ленти гарантират гладкото движение и почти безшумното отваряне и затваряне на вратите.
Отваряне и затваряне

Специално конструирани носещи лостове позволяват лесно отваряне и затваряне на маховите гаражни врати-лесно задвижване на ръка и още по-лесно електрическо управление.  

Максимална надеждност на работа
Мощното свързване с тройна пружина осигурява максимална надеждност при изключително удобство на работата. Дори и ако пружината се счупи, тя не може да се откъсне, тъй като е здраво закрепена в края и в началото. Освен това всички останали пружини ще продължат да придържат маховата гаражна врата на мястото и. 

Допълнителни материали за защита
Независимото от пода хоризонтално заключващо устройство със здрави болтове в страничните каси е абсолютно сигурно при работа, защото не може да бъде достигнато отвън с никакви инструменти.


Безопасност при маховите гаражни врати

За висока степен на лична защита –вратата, която сама се наблюдава

Автоматичните махови гаражни врати система VivoPort® е снабдена с автоматично устройство за затваряне, което не изисква поддръжка. Това значи, че вие не трябва да настройвате или да проверявате изобщо посоката на затваряне. Веднага щом гажаната махова врата се изправи пред препятствие-независимо дали е човек или предмет - тя спира движението си сама при най-малкото съпротивление.
      
Двойната сигурност е по-добра от извиненията!
Всички  махови гаражни врати на Novoferm  са със стабилни сглобки от  няколко пружини. Те позволяват да движиш  ръчно своята гаражна врата с минимални усилия или само с едно докосване на бутона, и никоя пружина не може да се скъса. Дори и това да се случи, допълнителните пружини предпазват вратата от падане.

     

За перфектна защита на имота ви:  защита срещу обир за пример

Всички махови гаражни врати на Novoferm Komfort са добре защитени срещу нежелано проникване в дома Ви -благодарение на своята независима от пода (това значи прахо- и корозионно чувствителна ключалка) със солидни болтове, която просто не може да бъде достигната отвън.  Автоматичните гаражни махови врати VivoPort® защитава също Вашия имот и собственост и със VivoLock, електромеханичната 3- точкова централно заключваща система със солидни болтове в страничните греди, която се предлага като аксесоар. VivoLock работи на принципа на сигурността.  Външната манипулация е напълно изключена и е просто невъзможно да се повдигне долния край на гажаната врата.Пропуснете
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас