Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Метални врати от NovofermМеталните врати на Novoferm се предлагат в много различни варианти,  например многоцелеви врати,взломо защитни врати, пожарозащитни врати и димозащитни врати, както и стъклени врати с тръбна рамка (алуминий / стомана).
Нашата основна дейност е фокусирана в търговските и административни сгради, в които се налагат специални изисквания.

Металните врати  Novoferm са широко разпространени като „универсални Super врати“, които могат да покрият напрактика всички изисквания. Фалцът на многофункционалните врати е подобен на този на входните врати, което ги прави подходящи не само за халета и складове, но и за жилищното строителство. Много от стандартните размери могат да бъдат доставени незабавно.
Вратите на Novoferm, отговарят на всички Ваши изисквания. Сред многото необичайни решения на металните врати са, например, двукрила врата, с контрол на достъпа със специално проектиран механизъм и ограничаване на отварянето, или повърхност в тон с фасадата на сградата.
Многоцелеви стоманени врати - разнообразие за склад и офис


Врати от стомана, разработени от Novoferm, които да отговарят на множество изисквания. Здрави и надеждни, нашите врати са напълно в състояние да се справят с тежкото ежедневие в цех или склад. Нашите многофункционални врати, са разработени с дълбок фалц, подобно на вратите за жилищното строителство, което ги прави подходящ и за обществени места като офис или административни среди. Разнообразен избор на остъкляване и широка гама от специални модели предлагат интересни възможности за постигане Вашите индивидуални нужди. Освен това, много от стандартните размери на врати могат да бъдат доставени в кратък срок.

 


Feuerschutztüren

Пожарозащитни врати с огнеустойчивост T30 / T90. Novoferm предлага голямо разноообразие от стоманени пожарозащитни врати, които  са съобразени със строителните стандарти. Независимо дали е стандартна версия или тази с висококачествено специално покритие - нашите врати са решение за всеки случай. Атрактивния дизайн на вратата е завършен с широк избор от ергономично проектиран обков.

 
 "Важен ли е изборът на врата? Сигурността на дома и офиса ни все по-често се поставя на първо място. Ето защо изборът на врати е от голямо значение. Металните врати, които изработваме са от висококачествени материали, което увеличава многократно тяхната сигурност. Могат също да бъдат използвани и за търговски обекти. Вратите имат различни характеристики, които увеличават тяхната безопасност. Металните врати, които предлагаме са висококачествени и се радват на постоянен потребителски интерес.
Факторите, които влияят върху стойността при металните врати са вложените материали, обкова и механизмите към тях. Към металните врати, могат да бъдат монтирани и системи за достъп – електронно заключване. Това ще гарантира висока сигурност и удобство на живущите.
Металните врати издържат на всякакви атмосферни условия и могат лесно да надживеят много дървени врати на пазара. Металните врати издържат на влага, топлина или сняг.
Друг акцент е външният вид на вратите. Металните врати на Novoferm могат да бъдат също толкова богато украсени и стилни като всеки друг вид врати. Възможно е да имат външен вид на интериорни врати, като по този начин да са в тон с проектирането на дома Ви. Външният слой може да изглежда като естествено дърво или да се боядиса в цвят, който пожелае купувачът. Качествените метални врати използвани за частни жилища не е препоръчително да изглеждат на метални врати. Затова ние ги създаваме стилни и по ваш вкус. Металните врати на Novoferm са комбинация от дълготрайност, стил и сигурност."


ISO 9001 сертификат

Нашите продукти са в съответствие с различните специфични изисквания за  всяка страна и покриват стандартизираните и тестови изисквания. Ние сме сертифицирани по ISO 9001 и произвеждаме в крак с последните технологични открития- включително и с екологичните аспекти.


Пропуснете

Врати каталог с прелистване на страници

Online Blätterkatalog

 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас