Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Новини

Novoferm KAB Albena 2014 -1

Успешна акция на Новоферм Балкан ЕАД по време на Общото събрание на Камарата на Архитектите (КАБ) в България в к.к. Албена на 16-17 май 2014 г.

По време на ежегодното Общо събрание на Камарата на архитектите в България, което се проведе в к.к. Албена на 16 и 17 май 2014 г.,  Новоферм Балкан ЕАД зарадваха участниците в събитието с подаръци и проведоха нетрадиционна рекламна акция. повече ....


Novoferm strategigesko slivane s Alpha

NOVOFERM придобива Alpha Deuren

 Реес, май 2014 г. NOVOFERM, един от големите европейски доставчици на системи за врати, каси и задвижвания, придобива холандската компания Alpha Deuren International BV, един от най-известните производители на секционни врати в Европа, като сделката подлежи на одобрение от страна на антитръстовите органи. Сливането укрепва международната позиция на Novoferm, особено в сектора производство на индустриални врати. повече ...

 


vrati s zhivopis

Врати с живопис

Вратата може да се превърне в отлично средство за комуникация. Стандартно  вътрешните врати се използват единствено и само с тяхната основна функция, но сега вече Ви предлагаме врати,  които изразяват чувства, предлагат информация и естетически решения. Благодарение на иновативна технология за мастиленоструен дигитален печат с висока резолюция, плоските повърхности на противопожарните  и интериорни врати могат да бъдат украсени с множество снимки , рисунки, текстури , символи , търговски марки и дори с индивидуални проекти и идеи на клиента. Защитата на декора се осигурява от прилагането на прозрачен емайл лак, който гарантира трайността на украсата във времето.

Единствено е необходимо е да ни предоставите илюстрации във  векторен формат,  снимки с висока резолюция, или да изберете изображение  директно от Shutterstock ® .

NovoPrint добавя характер на интериорните врати.

За подробна информация, моля свържете се с нашия отдел продажби.
 ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Novoferm Thermo каса - ефикасно възпрепятства загубата на топлина

Подобряване на изолацията на гаражни врати до 15 %

 

Мюнхен, Януари 2013 г., Ако гаражните врати са част от семейния дом, ако се нагряват или се намират под жилищните площи в многофамилни жилища например, изолацията на широкоплощна повърхност на вратата е от решаващо значение. Секционни гаражни врати Novoferm "iso45" вече са с висока енергийна ефективност, съставени от панели показващи много добра стойност на U от 0.5 W/m²K. С новата каса Thermo – която бе представена за пръв път по време на търговското изложение BAU в Мюнхензагубата на топлина вече може да се намали с до 15 на сто.

За мнозина притежатели на дом, възможността да управляваш колата си право в сградата не е само въпрос на удобство, но също и на безопасност. Поради това гаражите обикновено са включени в отоплявания пакет на модетните семейни жилища.Секционните врати Novoferm "iso45" са един от примерите, които показва как енергийната ефективност вече не е нужно да бъде неблагоприятно засегната от възможни загуби на топлина през гаражните врати. Със своите 45 мм твърд полиуретанов пенопласт, панелите на вратата постигат стойност U от 0.5 W/m²K. За сравнение: лека куха тухлена стена с дебелина 36.5 cm, покрита с мазилка стойността на U е 0.8 W/m²K.


Thermo kasa

Thermo касите прекъсват термомостовете

 

Novoferm използва високо-качествени EPDM уплътнения и профили за предотвратяването на загубата на топлина между секциите, на нивото на пода или през касата на добре изолирана гаражна врата.

Този изолационен ефект може да се повиши с 15 процента чрез термично отделяне на касата от конструкцията на сградата. За тази цел в Novoferm е разработено устройство, което се монтира лесно с щепсели и клипове. Iso-Profi слой между каса и зидария или таван значително намалява този термомост. Добавени към това, два допълнителни Thermo уплътняващи профили плътно прикрепени към гаражната врата, отново намалява топлинните загуби през тази връзка в сравнение със стандартната каса, която сама по себе си е добре изолирана.

Комплектът Thermo каса е на разположение за всички серии "E" гаражни врати Novoferm.
 

Допълнителна информация е на разположение чрез QR кода или на:

www.novoferm.de

www.youtube.com/user/NovofermVideos

 

 

Стандартните каси на секционните гаражни врати Novoferm които са вече добре изолирани в завода производител могат лесно да се модернизират с новите комплекти Thermo каси. Допълнителен термично отделящ слой между каса и зидария подобрява топлоизолацията с 15 процента. (Снимка: Novoferm)

 

 


Нови индустриални врати от май 2013

novi industrialni vrati 2013

 

 

Нови индустриални врати, рампи, оборудване и аксесоари за индустриалните врати ще бъдат добавени към нашия асортимент от май 2013 година.

 

Вижте новите продукти тук:

 

Вашите запитванияза метални и гаражни врати и каси

Home_001.jpg

 

За възможно най-бърз отговор на Вашите запитвания за метални и гаражни врати и каси, ние направихме следните нови е-мейли:

 

1. Запитване за оферта за метални врати и каси:

offer@novoferm-balkan.bg

 

2. При технически проблем на врати Novoferm, може да се свържете с нашия сервизен отдел на: service@novoferm-balkan.bg

 

 

Акценти врати на BAU 2013

bau2013-cover

Добре дошли в Novoferm -

един от водещите производители в света на метални врати, гаражни врати, каси и задвижвания. Тази брошура прави преглед на голямото разнообразие  от продукти Novoferm, ще Ви запознае с някои от акцентите, които ще се представят на търговско изложение BAU 2013.

 Заглавие: Акценти BAU 2013

Свалете брошурата в PDF тук

 

 

Пропуснете


 

Врати каталог с прелистване на страници

Online Blätterkatalog

 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас