Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Нови продукти, предлагани от май 2013

Бързо движеща се врата Novo Retail

Бързо движещи се врати Novo Speed Retail

Бързо движещата се врата е проектирана специално за интериорни приложения в сектора на магазини за търговия на дребно. Със своите компактни размери и бързо отваряне със скорост 2 м / сек, това е един уникален пример от този тип врати.

Стандартната версия се предлага с вграден двигател, подобен на този, използвана за Novo Speed Flex, но като опция може да е със страничен двигател на вала.

Стандартно платното на вратата се балансира чрез пружина, монтирана в страничния водач. Система с противотежести се предлага като опция.

Стандартно бързо движещата се врата е оборудвана с гъвкав подов профил , като опция се предлага и с алуминиев „твърд“ профил. Светлият проходен отвор е защитен от интегрирана система за безопасност с фотоклетки, вградени в страничните водачи.

Максималните размери са ограничени до: ширина 2250 mm х височина 2600 mm.

Стандартното платно на вратата е с дебелина 0.7 mm и се състои от цялостно платно без алуминиеви панти, което осигурява безшумна работа.  Като допълнителна опция дебелината на платното меже да бъде 0.9 mm, както и да се отпечати изображение по избор на клиента върху него.


Thermo Microline

Панел за секционни врати Thermo тип Microline

 

Този панел беше представен по време на BAU 2013 в Мюнхен и  вътрешната му страна е идентична с другите термопанели.

Панелът ще се предлага с размери  625 mm и 500 mm, стандартно  в следните цветове по RAL: RAL 9002, RAL 9006, RAL 9007 и RAL 7016.

Хоризонталните линии на профила  Microline  се намират на разтояние 12.5 mm.

Цената за този тип панели ще бъде идентична на тази на другите панели за секционни врати Thermo.

 


GTA601

Таванни задвижвания за индустриални врати

 

С цел да задоволим нарастващото търсене, ние решихме да се добавят три нови таванни задвижвания за индустриални врати.

Задвижванията модел GTA 601 и GTA 803 са идеални за врати, които работят само по няколко пъти на ден и се доставят стандартно с дистанционно управление.

GTA 4000 се състои от стандартен двигател, но  комбинацията от алуминиева  водеща шина и верига за  задвижване го правят подходящ за врати с размери  до 6500 mm.

 
Секционните Врати Thermo вече се предлагат с три минутна устойчивост при проникване с взлом

През октомври 2012 г., нашите врати Thermo бяха  тествани от независим нотифициран орган (SKG), за определяне на тяхната устойчивост при проникване с взлом. В резултат на този тест  всички наши индустриални врати Thermo (без остъкление) са сертифицирани в клас на съпротивление: клас 2 от  NEN 5096 + c2 2011 и ENV 1627:1999.

За това се  изисква монтаж на затварящо резе, крачно заключване от двете страни(ляво и дясно) на врата и магнитен контакт за аларма.Този комплект (със сертификат) ще е наличен от края на април срещу малко доплащане.
Нова врата Dock за претоварни докове

За да подобрим нашата конкурентна позиция, ние разработихме нова врата Dock, която  ще се прeдлагана скоро. Тази врата ще бъде оборудвана с две панти, едната от които ще бъде пружинна и няма да има трета панта в средата.

Максималните размери на тази врата са 3200 x 3200 мм (ШxВ) и тя ще се предлага в комбинация с B550 и B350 релсови системи при минимален щурц от 1000 mm.
Нови панели за Novolux секционни врати от май 2013 г.


Скоро ние ще въведем три нови видове пълнеж за Novolux панели; поликарботно остъкление с  куха вътрешност в прозрачен,сив и цвят опал.  И трите вида са с дебелина 25 мм!Пропуснете
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас