Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Успешна акция на Новоферм Балкан ЕАД по време на Общото събрание на Камарата на Архитектит в България, Албена на 16-17 май 2014 г.

Novoferm KAB Albena 2014 -1

По време на ежегодното Общо събрание на Камарата на архитектите в България, което се проведе в к.к. Албена на 16 и 17 май 2014 г.,  Новоферм Балкан ЕАД зарадваха участниците в събитието с подаръци и проведоха нетрадиционна рекламна акция. За да бъде участието запомнящо се и марката Novoferm да остане в съзнанието на участниците, дори и след края на събитието, им изработихме нашите Swag Bags с лого на компанията и уникален дизайн за архитекти.


novoferm architectbag

Така всеки от участниците получи чанта с рекламни подаръци – USB-флаш памет, химикал и бележник, както и продуктови каталози. Акцията с така наречените Swag Bags привлече интереса  на посетителите и отличи компанията от останалите участници. Дизайнът на чантата, съобразен с аудиторията и темата на събитето, спомогна за това посланието за вратите Новоферм да се приеме много по-радушно и да изпъкне на фона на останалите промотирани продукти. Така и продуктовата информация стигна директно до желаната аудитория вътре в чантата, а не подадена заедно с многото останали брошури.  По този начин успяхме да направим много по-лесно желаните контакти с професионалната аудитория на събието по време на двудневния форум.


Novoferm KAB Albena 2014 -2

Тази година Общото събрание бе посетено от над 350 делегати - архитекти и уважено на най-високо ниво от Министъра на инвестиционното планиране – арх. Иван Данов. Така решенията за гаражни врати, карго и индустриални врати, както и решенията за товаро-разтоварна техника стигнаха до широк кръг от професионалистите в бранша.


Пропуснете
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас