Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Пожарозщитни врати и клапи от Novoferm

Пожарозащитни врати

Пожарозащитни врати с огнеустойчивост T30 / T90 вдъхновяващо добри
Като специалист по  стоманените врати, Novoferm предлага голямо разноообразие от пожарозащитни врати, които  са съобразени с основните строителни стандарти. Независимо дали е T30 или T90, стандартна версия или тази с висококачествено специално покритие - ще намерите перфектното решение за всеки един случай.

Пожарозащитни врати на Novoferm са напълно поцинковани и грундирани. Поцинкованите  и допълнително прахово-полиестерно грундирани ъглови каси с гумено уплътнение също  са стандарт. Други решения за каси с уплътнения също са възможни за да задоволим съответните индивидуални изисквания. Атрактивния дизайн на вратата е завършен с широк избор от ергономично проектиран обков.


Пожарозащитни врати

Стандартна врата значи повече от нещо на рафта  
Можете да избирате подходящата пожарозащитна врата за Вашата собственост от  широката ни гама дизайни, размери и покрития.  Можем да осигурим уплътнения за различни специални приложения- кажете от какво се нуждаете и ние ще  намерим решение.   


Пожарозащитна врата NovoFire® Vario 50

Каса запълнена с минерални вата- идеална за модерните интериорни решения 
Пожарозащитна врата NovoFire® Vario 50 T30 са атрактивни, с впечатляващи детайли като стандартни 3
D-пант  и дълбок фалц. Вратите са с пълнеж от минерална вата и са сертифицирани за допускане в строителството за пожарозащитни стени  F60  и  F90.
.... нататъкПожарозащитна врата T30 NovoFire® Vario 50

T30 NovoFire® Vario 50

Пожарозащитна врата Т30 NovoFire® Vario 50 двукрила врата

T30 NovoFire® Vario 50 двукрила врата

Пожарозащитна врата T30-1 Typ H8-5

T30-1 Typ H8-5 врата с тънък фалц

 

Пожарозащитна врата T30-1 Typ N2/50

T30-1 Typ N2/50 клапа с дебел фалц

Пожарозащитна врата T30-1 Typ N2/50

T30-1 Typ N2/50 едно крила врата с дебел фалц

Пожарозащитна врата T30-2 Typ N22/50

T30-2 Typ N22/50 двукрила врата с дебел фалц

 

Пожарозащитна врата T30-2 Typ N22/50

T30-2 Typ N22/50 врата с дебел фалц

Пожарозащитна врата T30-2 Typ N22

T30-2 Typ N22 врата с дебел фалц

Пожарозащитна врата T90-1 Typ N9

T90-1 Typ N9 клапа с дебел фалц

 

Пожарозащитна врата T30-2 Typ N22

T30-2 Typ N22 врата с дебел фалц

Пожарозащитна врата T30-2 Typ N22

T30-2 Typ N22 врата с дебел фалц

Пожарозащитна врата T90-1 Typ N19

T90-1 Typ N19 врата с дебел фалц

 

Пожарозащитна врата T90-1 Typ N9

T90-1 Typ N9 клапа с дебел фалц

Пожарозащитни вратиT90-1 Typ N19

T90-1 Typ N19врата с дебел фалц

Пожарозащитни врати T90-2 Typ N29

T90-2 Typ N29 врата с дебел фалц

 

Пожарозащитни врати T90-2 Typ N29

T90-2 Typ N39 врата с дебел фалц

 
Пожарозашитни врати

Стандартен дизайн:

Крило: от специално механично изравнени листове стоманена ламариан, поцинкована и снабдена с прахообразно основно покритие, дълбок тристранен фалц (врата модел H8-5 с тънък фалц), огнезащитен пълнеж

Топлоизолация

Съглано европейски тандарт DIN 52619. Остъклените врати се предлагат с огнезащитно стъкло съгласно изискванията за интериорна употреба.
Каса:
Стандартеният вариант е с ъглова каса, поцинкована снабдена с прахообразно основно покритие и EPDM уплътнение.  Монтаж чрез фиксиращи планки, включително стоманени подложки..   
Обков:
Панти от три части със сачмени лагери, автомат за затварянепо  DIN EN 1154 (самозатварянето на пожарозащитните врати T30-1 се осигурява от пружинни панти по DIN 18272 или с автомат за затваряне в зависимост от размера, T90-1 винаги са оборудвани с автомат за затваряне, по избор може да се доставят с пружинна панта за врати с рамер до  2m². За врати тип H8-5 автомат за затваряне се предлага само срещу доплащане). Стандартно вратите
Novoferm са снабдени с вградена брава с дръжка / топка, подготвени за секретен патрон съгласно DIN 18250.

При двукрилоте врати: всяко крило е снабдено с автомат за затваряне, пасивното крило е обезопасено отгоре и отдолу с подвижно резе в канта или във фалца в зависимост от функцията.

Повърхност:
Крилата и касите са поцинковани и снабдени с прахообразно основно покритие в бяло (подобно на RAL 9016). Като опция се предлагат и в желания цвят по RAL.
Пожарозащитни врати

Подходящ дизайн за всеки стандарт
Пожарозащитни врати N серия е осбено подходяща за строителство със специални изисквания. Сложната изработка, разнообразието от предлаганите покрития и опции, како и привликателен дизайн, който е подходящ и за жилищни сгради правят тази пожарозащитна врата идеална за взискателни клиентии архитекти.  


Пожарозащитни врати

Допълнителни опции за пожарозащитни врати
Други модели каси вместо стандартната ъглова каса (за врати Т30-1 тип Н8-5 може да се използва само 1.5 мм насрещна). 

Многообразие от специални уплатнения. Фиксирани плътни или остъклни горни части с  разнообразие от уплътнителни профили между касата, фиксирания горен панел и крилата на вратата. Като допълнителни опции се предлага широка га обков отговорящ на стандартите за огнеустойчивот: дръжки, автомати за затваряне, антипаник брави и др.

Вграден в крилото на пожарозащитната варата автомат за затваряне ITS96 (само за врати T30-1 тип  N2/50 и T30-2 тип N22/).

Електрическо отваряне на вратата, контрол на достъп, система за адържане в отворено положение, и много други. Остъклени пожарозащитни втати T30  и  T90  с огнеустойчиво стъкло и UV защита от една страна за зони изложеи на директна слънчева светлина.  Крило  и каса от неръждаема стомана V2A - 1.4301 или  V4A - 1.4571.
Правилното остъкляване в случай на пожар
Пожарозащитните врати Novoferm се предлагат с различни видове стандартни остъкления. Освен стандартните типове остъкление можем да Ви предложим специални остъкления по Ваше желание. Моля само кажете  своите изисквания.  
Остъкление за пожарозащитни врати

Пожарозащитни врати на Novoferm се предлагат с различни видове стандартни остъкления, но съществуват и множество възможности за специално остъкление.   
Стандартното остъклние  се предлага в различни размери и форми- кръгло, ромбоидно или правоъгълно. Предлагат се армирано или VSG ламинирано  стъкло, както и различни типове  ISO остъкления  с дебелина до  19 мм

Ако сте се спряли на правоъгълно остъкление, можа да изберете от предлаганите седем типа стъкла.  Формата  и размерът на остъклението могат да се определят в зависимост от Вашето желаие.  Най-добрата възможност е директно да разговаряте с нас. Пожарозащитни врати
Пожарозащитни врати
Пожарозащитни врати
 


Техническо описание на пожарозащитните врати
Определение:
Целта на самозатварящите се пожарозащитни врати е да предотвратят  от проникване на огъня през отвора, където са монтирани.  

Сертифициране:
Нашите уплътнения за пожарозащитни врати  са официално тествани по  DIN 4102 и са получили становище за допустимос в строителство от
Deutsches Institut für Bautechnik, Берлин

Контрол на качеството:

Съответствието на изискванията за уплътненията в сертификатите за дпустимост в строителството са установени от признат орган за контрол на качеството.  За доказателство всяко уплътнение има гравирана пластина с информация за дизайна, марката, асоциацията за качествен контрол, производител и година на прозиводство.

Монтаж:
И стената, накоято ще се монтира касата, и огнеустойчивото уплътнениетрявба да отговарят на определените изисквания.Икона пожарозащита врата

Пожарозащитни врати и затварящи устройства по EN DIN 4102

Икона димозащита врата

Димозащитни врати по EN DIN 18095

Икоа изолация

Документирана топлоизолация

 

Икона въздушен шум

Изолацията от въздушен шум на строителни елементи EN ISO 140-3

Икона WK2

Устойчивост срещу взлом DIN V ENV 1627

 
Пропуснете


 

Врати каталог с прелистване на страници

Online Blätterkatalog

 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас