Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Ролетни индустриални врати - Специално изпълнение и допълнително оборудванеSonderausführungen und Zusatzeinrichtungen


Ролетни врати Защита срещу взлом

Ролетни индустриални врати с защита срещу взлом
Предотвартява повдигането на крилото на ролетната врата, състои се от брава с ½ патрон, дръжка, щанги със странично заключване, контакт за изключване.


Ролетни врати с автоматично заключване

НОВО Ролетни врати с автоматично заключване

При всяко затваряне на вратата резетата от двете и страни се застопоряват автоматично. Ролетната врата  е надеждно заключена в касата чрез странично издадени стоманени резета (не се предлага за ролетни решетки).


Ролетни врати с аварийно управление

Аварийно управление
Става от пода чрез верига с ръчно задвожване за аварийо управление.


Ролетни врати контактна лайстна

Ролетни врати с защита срещу злополуки – контактна лайстна
Разположена е под профила на долния кант на вратата. В случай, че при затваряне в обсега на крилото има препятствие, движението и спира веднага. При вратите с автоматично задвижване лайстната е елемент от стандартното оборудване. При останалите модели може да се добави по жлание на клиента.


Вградена врата

Вградена врата
Стандартен размер  875 x 2000 мм, позволява преминаването на хора, когато основната вратата е затворена. С подвижна или фиксирана част на вратата ( обща ширина около 1050 мм)     
   

  • Вариант  a) Вградена врата, двустенна, еднокрила, многоцелева врата. Двустенна горна част с изолационен пълнеж. Изработена от поцинкована стомана  и снабдена с основно покритие.
  • Вариант б) Вградена врата и горна част, изработена от същия вид ламели, като на основната врата. Касата е от поцинкована стомана и снабдена с основно покритие.
  • Вариант в) Специални размери по избор срещу допълнително заплащане.Sonderkonstruktionen

Дизайн по избор срещу доплащане

Horizontale Sturzblende

Хоризонтален горен бленда е нужен, ако щурцът е разположен по-назад. Блендата е неподвижна с кантове от поцинкована стомана, в зависимост от модела вратата е с или без топлоизолация.

Vertikale Sturzblende

Вертикална бленда Тя е необходима, когато липсва щурц. Блендата е неподвижна, захваната е в стоманена рамка и е изработена от същия профил като крилото на вратата. По желание на клиента тя може да се изработи и с кант от поцинкована стомана.

 

Sturzabdichtung fu

Уплътнение на щурца за ТН 80– предотвратява загубата на топлина и не допуска течение постердством ТН80-ламела без насрещен профил от опъката страна, с интегрирано пластмасово уплътнение.

Sturzabdichtung fu

Уплътнение на щурца за V80 и ТН100 – предотвратява загубата на топлина и не допуска течение. За V80 с перлонови четки, които са устойчиви на износване бавно и не се нуждаят от поддръжка. За ТН100 с ширина до 5 м – с гумено уплътнение, а с ширина над 5 м - с перлонови четки.

Seitliches Besatzprofil

Странично уплътнение за направляваща шина FS2– предотвратява загубата на топлина и не допуска течение. Оборудвано е с пластмасови лайстни от вътрешната страна на вратата с четков кант

 
Пропуснете

Врати каталог с прелистване на страници

Online Blätterkatalog

 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас