Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

УправлениеУправление BoxControl D400


Командно табло BoxControl D400

Стандартно нашите индустриални врати и решетки се предлагат готови за монтаж,  напрежение от 400/230 V, включва свързващ кабел 1.5 м, щепсел 16 A CEE и 2 броя  кабели за свързване на захранващ мотор с дължина от 5м.  управление чрез докосване  “отваряне-стоп- затваряне” с “Тотман” функция, може да бъде допълнено  с бутони за натискане или ключ.
Командни табла и аксесоари (срещу доплащане)


Командно табло с бутони  no. 2

Командно табло с бутони  no. 2 
Монтаж под формата на надстройка. С функции “отврено-стоп-затворено”(бутона “стоп“ не работи с функция „Тотман“). Степен на защита IP 54.


Командно табло с ключ no. 10

Командно табло с ключ no. 10
Монтаж под формата на надстройка в корпус от алуминий, с механично затваряне на капака, с европатрон (размери 30/10) ; обозначение “включено-изключено”. Степен на защита IP 54.


Командно табло no. 4

Командно табло no. 4
Монтаж под формата на надстройка в корпус от лек метал, с механично затваряне на капака, с профилен полуцилиндър; обозначение “отврено-стоп-затворено”. Степен на защита IP 54.


Комбинирано командно табло no. 5

Комбинирано командно табло no. 5
Монтаж под формата на надстройка в корпус от алуминий, с механично затваряне на капака, с европатрон (размери 30/10); обозначение “включено-изключено-отврено-стоп-затворено”. Степен на защита IP 54.


Вградено командно табло  no. 7

Вградено командно табло  no. 7 
Вграден монтаж, в корпус от алуминий, с механично затваряне на капака, с елоксирана предна платка, с европатон (размери 60/10); обозначение “отврено-стоп-затворено”. Степен на защита IP 54 (необходимо мяасто за монтаж: ширина х височина х дълбочина съответно 80 х 140 х 75).


Вградено командно табло  no. 6

Вградено командно табло  no. 6
Вграден монтаж, в корпус от алуминий, с механично затваряне на капака, с елоксирана предна платка, с европатон (размери 30/10); обозначение  “отврено-стоп-затворено”.  Степен на защита IP 54 (необходима мяасто за монтажа: ширина х височина х дълбочина съответно 80 х 200 х 75).


Колона  no. 9

Колона  no. 9
С вградено табло  no. 7, височина на стълба  1000  мм, галванизиран.


Пропуснете

Врати каталог с прелистване на страници

Online Blätterkatalog

 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас