Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

Врати за общи гаражи

гаражна врата за общи гаражи

Открийте икономичното решение за малки и големи общи гаражи!


гаражна врата за общи гаражи

За всички с големи изисквания към техника и сигурност: Trafimatic® – автоматичната врата за общи гаражи и закрити паркинги.
Това е доказаната и надеждна конструкция на базата на модерна техника!
Вратата за общи гаражи Trafimatic® е едно по-нататъшно развитие в богатия асортимент от продукти въз основа на дългогодишния опит на Новоферм. Нейната безупречна техника обединява сигурност и комфорт: 
Вратата не се отклонява навън. Уравновесяването на теглото се осъществява с 2 напълно закрити противотежести. Задвижването е вградено в касата странично и предлага по този начин най-модерна техника от гледна точка на сигурност. При това Trafimatic® съответства на Европейските норми за сигурност на врати (EN 13241-1 и EN 12604). Предварителният монтаж в завода и окабеляване изключително чрез щепселни съединения помагат за бърз и лесен монтаж. Всяка настройка естествено се изпробва преди доставката. 
Също и визуално Trafimatic® предлага много възможности за оформление: стоманено крило с обшивка на линии  или касети, с или без вентилиране, крило от масивна дървесина, секции iso 20 с алуминиева каса или пълнеж по избор на клиента. Открийте на следващите страници многото възможности да бъде оформена Вашата Trafimatic® според Вашите желания! 


Нужда от малко място:

Никакво отклоняване на крилата на вратата навън, по този начин повишена сигурност срещу смачкване.

  • Максимална проходима височина, необходимо разстояние на щурца 85 мм. При монтаж без щурц има само 125 мм загуба във височина между таван и долен ръб на крилото в отворено положение.
  • Страничен зъб само 190 мм за всички размери на вратите.
  • При монтажна ситуация  без щурц и страничен зъб не е необходима специална каса.

Надеждна, дълъг срок на експлоатация и икономична - вратата Trafimatic®

Вратата е с продължителен срок на експлоатация, приложима при високи честоти със свързване към мрежа 230-V. По-скъпото свързване към 400-V не е необходимо. 

Стандартно се предлага с автоматичен интегриран в управлението часовников механизъм, който създава възможност за програмиране на вратата да се държи отворена в пиковите часове до края на основния трафик. Това намалява натоварването върху задвижването.
   

Противотежестите създават възможност за леко отваряне и затваряне. Тяхното тегло може да се регулира на място спрямо теглото на крилото на вратата. Няма вградени пружини, които са предразположени към износване. Крилото на вратата се състои от профили с дебелина 82 мм, движението е прецизно чрез 4 ролки на сачмени лагери.гаражна врата за общи гаражи
гаражна врата за общи гаражи
 
Зелени решения

С грижа за околната среда

За да се съхранят все по-намаляващите ресурси Новоферм използва задвижване с 24 V. Всички функции, свързани със сигурността (фотоклетка, оптични сензори, мигачи) работят също на 24 V, LED- осветление. Заключването на вратата се осъществява без ток, когато вратата е затворена.


Пропуснете

Врати каталог с прелистване на страници

Online Blätterkatalog

 

Novoferm видео канал


 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас