Пропуснете заглавието Пропуснете банера Пропуснете навигацията
Пропуснете съдържанието

ВратиNovoferm за частни, търговски и индустриални цели 

Novoferm предлага на собствениците на частни имоти, архитектите и дизайнерите голямо разнобразие от различни модерни и атрактивни врати за интериорно приложение в домове, килери, операционни, заводски халета, гаражи или интегрирани търговски и индустриални проекти и решения. Novoferm Riexinger е специалист в договарянето на такива проекти и има знания, натрупани в продължение на 60 години опит за удовлетворяване на Вашите индивидуални изисквания. 


Feuerschutztüren

Пожарозащитни врати с огнеустойчивост T30 / T90. Novoferm предлага голямо разноообразие от стоманени пожарозащитни врати, които  са съобразени със строителните стандарти. Независимо дали е стандартна версия или тази с висококачествено специално покритие - нашите врати са решение за всеки случай. Атрактивния дизайн на вратата е завършен с широк избор от ергономично проектиран обков.

 


Rauchschutztüren

Димозащитни врати. Novoferm предлага цяла гама от димозащитни врати, базирани на стандартните многоцелеви  или  пожарозащитни  врати с огнеустойчивост 30 или 90 минути, но димозащитните са подобрени със специални уплътнителни системи и прагове, за да гарантират оптимална защита срещу пушек и дим. Димът нанася много повече вреди от самия огън. Затова димозащитното уплътнение е крайно важно.  


Feuerschutztüren

Многоцелеви врати от Novoferm разработени с дълбок фалц, също както вратите за жилищно строитество. Това ги прави подходящи за обществени места, офиси и иадминистративни сгради. Предлагаме широка гама от специални модели с остъкляване и интересни възможности, който ще покрият всики Ваши индивидуални изискавания. Доставка на всики размери в кратък срок.


Rohrrahmentüren Aluminium

Остъклени пожарозащитни и димозщитни врати. Novoferm създават пространство от стъкло и метал със своите врати изцяло остъклени с тръбни рамки. Може да направите избор между алуминий и стомана и да го комбинирате с разнообразие стъклени елементи. Вратите на Новоферм добавят многo специално усещане в модерната архитектура.


Sicherheitstüren

Антивзлом врати Novosecur. Дават Ви чувство за сигурност, когато затворите вартата зад себе си, в своя дом, офис, килер, заводско хале. Вие сте напълно защитени от нежелани гости, от шум и опасности като огън и дим. Те съчетават Вашите изисквания за лична сигурност с перфектен външен вид, който също може да избирате.


Sondertüren

Специални врати. Novoferm предлага голям избор от специални врати, които покриват всички специфични изисквания в строителството на сгради с различно предназначение. Трансформаторни, Шумоизолирани или еднопосочни врати - изберет според предназначението на помещението.


Innentüren

Интериорните врати.  Подхобящи са за всяко помещение у дома или на работното място. Интериорните врати от Novoferm  са известни с широк спектър от приложения. Предлагаме четири вида стоманени интериорни врати с покритие в богата гама от цветове и дървесни декори. 


Garagennebentüren

Странични гаражни врати. Novoferm  има практично решение, когато не искате винаги да вдигате и спускате гаражната врата за кутията с инструменти, колелото или косачката. Това е странична врата с дизайна на гаражната врата. Всички странични врати са направени от горещо галванизирана стомана или масивна дървесина. Могат да бъдат произвеждани по  желание на клиента. 


ISO 9001 сертификат

Нашите продукти са в съответствие с различните специфични изисквания за  всяка страна и покриват стандартизираните и тестови изисквания. Ние сме сертифицирани по ISO 9001 и произвеждаме в крак с последните технологични открития- включително и с екологичните аспекти.


Пропуснете

Врати каталог с прелистване на страници

Online Blätterkatalog

 

Контакт & Въпроси


 
 
Отиди най-отгоре

Теми, които също може да представляват интерес за Вас